over

Over de Gouden-Handjes

De Gouden-Handjes is een onderhoudbedrijf dat in Rotterdam en omstreken vakkundig werk levert tegen lage, scherpe prijzen en hoge kwaliteit biedt. De Gouden-Handjes biedt u een moderne aanpak en ouderwetse service!

01. Ervaring

Al een geruime tijd zijn wij de betrouwbare partner voor verschillende particulieren en ((vastgoed) bedrijven. Met een grote netwerk van proffesioneels slagen wij er al tijden in om de klus zonder enige problemen of obstakels te klaren. Bel ons of vraag direct kosteloos een online offerte aan voor uw klus.

03. Betrouwbaar

Afpraak is afspraak. de Gouden-Handjes heeft dit hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk om de klant tevreden te houden en een lange klantenrelatie op te bouwen. Wij zijn open en eerlijk in onze communicatie en onze prijzen zijn transparant. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Bij ons kunt u altijd terecht voor vragen ookal is de klus al een tijd geklaard. Wij staan altijd voor u klaar.

02. Deskundig

Wij zijn gericht op een klant vriendelijke aanpak en werken met grote precisie. Zo levert de Gouden-Handjes uitstekend werk tegen heel scherpe prijzen, Wij komen eerst langs om de klus te inventariseren maar ook te adviseren. Wij vinden het belangrijk dat de klant een goed gevoel heeft bij ons. De klus wordt niet eerder opgeleverd dan wanneer onze klanten 100% tevreden zijn.

04. Kwaliteit

Kwaliteit en nauwkeurigheid, dat is waar de Gouden-Handjes voor staat. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit verf en materiaal. Kwaliteit kun je alleen waarborgen door met A-merken te werken. Op iedere klus zal samen met de klant nacontrole plaatsvinden. Bij de Gouden Handjes zit je aan het goede adres.

Interesse? Vraag directe een offerte aan.